Tilaisuudet

WeChef on paljon muutakin kuin vain kokkikoulu – järjestämme Helsingin Punavuoressa sijaitsevassa tilassamme hyvinkin erilaisia tapahtumia. Räätälöimme niin yritys- kuin yksityisasiakkaillemme ruokaan liittyviä ohjelmanumeroita lyhyistä kursseista näytösesityksiin, ja tarjoamme puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille.



WeChefin tilat Mestaritalossa.

WeChefin tila on omiaan niin 30 hengen istuiville illallisille kuin yli 50 hengen cocktailtilaisuuksillekin. Oli kyse sitten tiimin kick off -päivästä, uuden tuotteen lanseerauksesta tai hirviseuran illanvietosta, rakennamme mielellämme tilaisuudesta teemaan sopivan ja tarpeitasi palvelevan.

Vanhassa teollisuuskiinteistössä sijaitseva tilamme mahdollistaa sen, että vieraat voivat kokkailla yhdessä opettajamme opastuksella, tai keskittyä kokoustamaan henkilökuntamme huolehtiessa kaikesta muusta. Tilaisuudet sisältävät aina tilaisuuteen sopivan ruokatarjoilun, mutta alkoholitarjoilun asiakas voi järjestää vapaasti. Voit vaikka tilata viinisi Alkon verkkokaupasta, josta ne toimitetaan suoraan meille, ja ne odottavat vieraitasi oikeassa lämpötilassa saapuessanne, tai valita omasta kellaristasi sopivat juomat. Suosittelemme myös mielellämme tilaisuuteen sopivia juomia.

150 m2 -kokoinen yhtenäinen tila sijaitsee Mestaritalon viidennessä kerroksessa. Meille on esteetön kulku hissillä sisäpihan puolelta. Asiakkaiden käytössä on 125m2. Tilassa on kaksi erillistä sanitettitilaa, sohvaryhmä, televisio, langaton äänentoisto sekä kuusi metriä ruokapöytää. Minimivuokra-aika on puoli päivää.


Ole meihin yhteydessä koskien tapahtumaasi!



Esimerkkejä ohjelmasta

Jokainen tilaisuus rakennetaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi, mutta alla muutamia esimerkkejä mielikuvituksesi herättämiseksi:
none
- Kokkikurssi, jossa kaikki osallistujat valmistavat keittiömestarimme ohjauksessa yhdessä kolmen ruokalajin aterian, joka nautitaan sitten yhdessä.

- Inspiroiva esivalmistelukurssi, jossa kaikki osallistuvat yhdessä ruuan esivalmisteluihin, jonka jälkeen ruuat valmistaa loppuun WeChefin keittiömestari, ja ne tarjoillaan vieraille.

- WeChefin keittiömestarin pitämä opetusluontoinen ruokanäytös (esim. osterien avaaminen ja maistelu), jonka jälkeen osallistujat keskittyvät omaan ohjelmaansa WeChefin henkilökunnan huolehtiessa kaikesta muusta.



Esimerkkejä ryhmäkursseista

Ryhmäkursseilla osallistujat valmistavat yhdessä kolmen ruokalajin aterian. Kurssilaiset jaetaan pienempiin ryhmiin, joista jokainen valmistaa yhden kokonaisuuden. Oppitunnin lopuksi syntynyt ateria nautitaan lopuksi yhdessä. Menusta, ryhmän koosta ja erityistoiveista riippuen kurssin hinta on n. 130€/henkilö (sis. tilanvuokran, opetuksen ja raaka-aineet). Esimerkkimenut on myös tilattavissa lounaalle tai illalliselle talon puolesta valmistettuina. Kohtuullinen määrä etukäteen ilmoitettuja ruokarajoitteita on mahdollista huomioida kurssisisällössä, joskin lähes kaikki kursseilla valmistettavista annoksista ovat laktoosittomia. Lounas- ja illallistarjoiluissa pystymme ottamaan kaikki asiakkaan toiveet huomioon. Myös buffet tai cocktailpala -tyyliset ruokatarjoilut onnistuvat mainiosti tiloissamme.



none

Côte d'Azur

Aluksi:

Zucchini-roulade vuohenjuustotäytteellä, pistou-kastiketta ja rapeita siemeniä, tai vaihtoehtoisesti galetteja, marinoitua siikaa ja basilikavinaigrettea

Pääruokana:

Uunissa paahdettua vaaleaa kalaa tapenade-täytteellä, paistettuja rosmariiniperunoita ja fenkoli-beurre blanc -kastiketta, tai vaihtoehtoisesti haudutettua naudanposkea, perunaa ja oliiveja

Lopuksi:

Croustade aux pommes, tai vaihtoehtoisesti hedelmä-clafoutis ja jäätelöä

none

Normandie

Aluksi:

Siideri-kala-äyriäispataa
tai
Hummeri-bisque

Pääruokana:

Kananpojan rintafilettä, glaseerattuja kauden vihanneksi ja calvadoskastiketta
tai
Pekoniin käärittyä merikrottia, artisokkaa ja kukkakaalipannukakkua

Lopuksi:

Tarte Normande

none

Bourgogne

Aluksi:

Etana-pekoni-sienipaistosta ja chablis-kastiketta
tai
Kanasalaattia, omenaa ja saksanpähkinää

Pääruokana:

Kaniinia sinappikastikkeessa

Lopuksi:

Kajottikurpitsa-aprikoosi-rosmariinipaistos

none

Bordeaux

Aluksi:

Ostereita ja purjosipulia
tai
Tomaatti-fenkolipiirakka tarte tatin -tyyliin

Pääruokana:

Naudan sisäfilettä, selleri-kermapaistos, ankanrasvassa paahdettuja tryffeliperunoita ja madeirakastiketta

Lopuksi:

Canelle-leivoksia ja vaniljakreemiä
tai
Kastanjakakkua, karamellijäätelöä ja suolakaramellikastiketta

none

Beaujolais (sopii hyvin myös lounaaksi)

Aluksi:

Turska-pot-au-feu

Pääruokana:

Paahdettua ankanrintaa ja karamellisoitua viikunaa ja mustaherukka gastrique
tai
Grillattua porsaankyljystä, karamellisoitua sipulia ja punaviinikastiketta
tai
Haukikvenelligratiinia rapukastikkeessa

Lopuksi:

Beaujolais-viinissä kypsennettyä päärynää ja mustapippurista créme fraîchea

none

Flandre (sopii hyvin myös lounaaksi)

Aluksi:

Vasikka-vol-au-vent

Pääruokana:

Turskafilettä, haudutettua punakaalia ja olut-jus
tai
Endiivigratiinia ja vasikanleikettä

Lopuksi:

Raparperipiirakkaa

none

Île-de-France (sopii hyvin myös lounaaksi)

Aluksi:

Juustokohokas ja vihreää salaattia
tai
Salade Parisienne

Pääruokana:

Härkä- tai lohitartar ja ranskalaiset perunat

Lopuksi:

Financier-leivos, pistaasijäätelöä ja suolakaramelliä
tai
Macaron-leivoksia