Tilaisuudet
WeChef on paljon muutakin kuin vain kokkikoulu – järjestämme Helsingin Punavuoressa sijaitsevassa tilassamme hyvinkin erilaisia tapahtumia. Räätälöimme niin yritys- kuin yksityisasiakkaillemme ruokaan liittyviä ohjelmanumeroita lyhyistä kursseista näytösesityksiin, ja tarjoamme puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille.
WeChefin tilat Mestaritalossa.
WeChefin tila on omiaan niin 30 hengen istuiville illallisille kuin yli 50 hengen cocktailtilaisuuksillekin. Oli kyse sitten tiimin kick off -päivästä, uuden tuotteen lanseerauksesta tai hirviseuran illanvietosta, rakennamme mielellämme tilaisuudesta teemaan sopivan ja tarpeitasi palvelevan.
Vanhassa teollisuuskiinteistössä sijaitseva tilamme mahdollistaa sen, että vieraat voivat kokkailla yhdessä opettajamme opastuksella, tai keskittyä kokoustamaan henkilökuntamme huolehtiessa kaikesta muusta. Tilaisuudet sisältävät aina tilaisuuteen sopivan ruokatarjoilun, mutta alkoholitarjoilun asiakas voi järjestää vapaasti. Voit vaikka tilata viinisi Alkon verkkokaupasta, josta ne toimitetaan suoraan meille, ja ne odottavat vieraitasi oikeassa lämpötilassa saapuessanne, tai valita omasta kellaristasi sopivat juomat. Suosittelemme myös mielellämme tilaisuuteen sopivia juomia.
150 m2 -kokoinen yhtenäinen tila sijaitsee Mestaritalon viidennessä kerroksessa. Meille on esteetön kulku hissillä sisäpihan puolelta. Asiakkaiden käytössä on 125m2. Tilassa on kaksi erillistä sanitettitilaa, sohvaryhmä, televisio, langaton äänentoisto sekä kuusi metriä ruokapöytää. Minimivuokra-aika on puoli päivää.
Ole meihin yhteydessä koskien tapahtumaasi!
Esimerkkejä ohjelmasta
- Kokkikurssi, jossa kaikki osallistujat valmistavat keittiömestarimme ohjauksessa yhdessä kolmen ruokalajin aterian, joka nautitaan sitten yhdessä.
- Inspiroiva esivalmistelukurssi, jossa kaikki osallistuvat yhdessä ruuan esivalmisteluihin, jonka jälkeen ruuat valmistaa loppuun WeChefin keittiömestari, ja ne tarjoillaan vieraille.
- WeChefin keittiömestarin pitämä opetusluontoinen ruokanäytös (esim. osterien avaaminen ja maistelu), jonka jälkeen osallistujat keskittyvät omaan ohjelmaansa WeChefin henkilökunnan huolehtiessa kaikesta muusta.
Esimerkkejä ryhmäkursseista
Côte d'AzurAluksi:Zucchini-roulade vuohenjuustotäytteellä, pistou-kastiketta ja rapeita siemeniä, tai vaihtoehtoisesti galetteja, marinoitua siikaa ja basilikavinaigrettea Pääruokana:Uunissa paahdettua vaaleaa kalaa tapenade-täytteellä, paistettuja rosmariiniperunoita ja fenkoli-beurre blanc -kastiketta, tai vaihtoehtoisesti haudutettua naudanposkea, perunaa ja oliiveja Lopuksi:Croustade aux pommes, tai vaihtoehtoisesti hedelmä-clafoutis ja jäätelöä |
NormandieAluksi: Siideri-kala-äyriäispataa
Kananpojan rintafilettä, glaseerattuja kauden vihanneksi ja calvadoskastiketta
Tarte Normande |
BourgogneAluksi: Etana-pekoni-sienipaistosta ja chablis-kastiketta
Kaniinia sinappikastikkeessa Lopuksi:Kajottikurpitsa-aprikoosi-rosmariinipaistos |
BordeauxAluksi: Ostereita ja purjosipulia
Naudan sisäfilettä, selleri-kermapaistos, ankanrasvassa paahdettuja tryffeliperunoita ja madeirakastiketta Lopuksi: Canelle-leivoksia ja vaniljakreemiä
|
Beaujolais (sopii hyvin myös lounaaksi)Aluksi:Turska-pot-au-feu Pääruokana: Paahdettua ankanrintaa ja karamellisoitua viikunaa ja mustaherukka gastrique
Beaujolais-viinissä kypsennettyä päärynää ja mustapippurista créme fraîchea |
Flandre (sopii hyvin myös lounaaksi)Aluksi:Vasikka-vol-au-vent Pääruokana: Turskafilettä, haudutettua punakaalia ja olut-jus
Raparperipiirakkaa |
Île-de-France (sopii hyvin myös lounaaksi)Aluksi: Juustokohokas ja vihreää salaattia
Härkä- tai lohitartar ja ranskalaiset perunat Lopuksi: Financier-leivos, pistaasijäätelöä ja suolakaramelliä
|